Sa-i nimicim, ostenii mei!!!

Rabdam, rabdam dar pana cand??? De taiat, taie peste tot, de pus la loc nu pune nimeni nimic, de desfiintat desfiinteaza tot, si ei stau bine mercic la munte, la mare, pe partie, la soare. Si-uite asa, pe romanul de rand, afectat de tot ce fac „ai’ de sus”, il apuca sa se revolutioneze dupa cum stie mai bine.

Pe principiul „care cu furci, care cu topoare”, au iesit cu mic cu mare si-au umplut Piata Universitatii, plus alte zeci de Piete din provincie. Nu, nu ca sa vanda rosii, cartofi, castraveti si ale plante pe cale de disparitie din productia romaneasca ce se bazeaza pe import, ci ca sa scandeze si sa-l dea jos pe un anume nene din „ai’ de sus”. Nici Harry Potter nu-i zice numele lui Voldemort, nici eu nu-i pronunt numele unui anume nene din „ai’ de sus”, pentru ca nu merita si pentru ca „un anume nene” e mai general, ca E mai multi cu el, nu e singur..

Revenind, romanul se revolutioneaza cum stie el mai bine. Ii mai da o piatra in cap lu’ colegu, se mai ia putin la harta cu Gogu care, i se pare lui, se uita chioras cand vede cu ce e imbracat, o mai denumeste pe Maricica „mare doamna” dupa cum se stie, si-uite-asa la final de zi, vreo cativa is in spital cu capetele sparte si inca alte cateva zeci sunt la mititica pe motiv de deranjarea linistii publice si instrigare la revolta.

Bine, bine, ne revoltam, dar hai sa ne revoltam pe cine trebuie, nu sa ne caftim intre noi de amorul artei. Cu ce ne ajuta daca ne luam la bataie? Ne cresc pensiile si salariile? Ne dau sporurile inapoi? Nu mai desfiinteaza ei institutiile si tot ce vor sa desfiinteze? Nu, doar ca ne desfiintam si ne schilodim unii pe altii. Asta asa, la acreala, ca tot trebuie sa ne platim vizita la urgenta si oricum trebuie sa ajugem la spital cu taxiul (daca avem cu ce-l plati) pentru ca ambulante fix n-avem. Daca nu, pe jos, Nenicule, c-ajungem catinel.

Reclame

About simply_M

Hectic days of my life..

Posted on 16 ianuarie 2012, in Gândurile mele and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: